Resultaten voor pir

pir
PIR Isolatie.be.
Je buitenmuur geïsoleerd met PIR blijft relatief dun en is voorzien van uitstekende isolatie. PIR neemt ook zo goed als geen vocht op, je hebt automatisch een vochtongevoelige isolatie die, als je de naden goed afplakt bijvoorbeeld met alutape ook dadelijk je dampscherm vormt.
pir
PIR of PUR isolatie? Renoffice.
PIR is namelijk een verbeterde versie van PUR. PIR verschilt van PUR door een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveiligheid vooral op het gebied van ontwikkeling van rookgassen. Daarnaast biedt PIR een betere dimensionale stabiliteit en een verhoogde drukvastheid. De milieuimpact van beide isolatiestoffen zijn hetzelfde.
PIR Isolatieplaten: Voordelen, Soorten, Toepassingen Prijs per m2.
De prijs van PIR isolatieplaten is afhankelijk van verschillende factoren. Zo ligt de prijs voor een PIR isolatieplaat met een damplaag of een combinatieplaat hoger dan een pure PIR isolatieplaat. Gemiddeld kost een PIR dakisolatieplaat tussen de 7 en de 18 euro per vierkante meter.
10 voordelen van PIR isolatie IKO enertherm.
PIR neemt geen vocht op en behoudt dus zijn oorspronkelijke gewicht en isolatiewaarde. PIR is beloopbaar en drukvast. Bij het plaatsen van PIR isolatie voor het platte dak, kunnen dakdekkers met een gerust hart staan en wandelen op de PIR isolatieplaten zonder dat deze vervormen.
PIR isolatieplaten: voor en nadelen prijs.
PIR isolatieplaten zijn harde schuimstof platen die qua structuur lijken op PUR. Brandtechnisch gezien is PIR alleen veiliger omdat er bij verhitting minder schadelijke rookgassen vrijkomen. Pir platen worden met name gebruikt voor het isoleren van platte daken, hellende daken, vloeren en spouwmuren.
PIR Isolatieplaten Firestone Building Products.
Voordelen en eigenschappen. Reparatie van metalen daken. U bent hier. Leer meer over ons aanbod van isolatieplaten voor commerciele daksystemen. Back to top. Firestone Building Products isolatieplaten bieden een hoge energie-efficientie en zijn compatibel met alle types van commerciele daksystemen.
GAMMA PIR-isolatie kopen?
Toon meer Toon minder. Plat dak 15. Schuin dak gordingen 12. Schuin dak spanten 12. Begane grondvloer 1. Toon meer Toon minder. 4 tot 5 sterren 18. 3 tot 5 sterren 18. 2 tot 5 sterren 18. 1 tot 5 sterren 18. Toon meer Toon minder. 10 cm 1. 120 cm 33. Sommige producten zijn alleen voor binnengebruik, anderen zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en weer anderen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Verankeren met spouwhaken 3. Toon meer Toon minder. 0.72 m2 33. 0.736 m2 1. 1.41 m2 1. Toon meer Toon minder. Toon 35 resultaten. Utherm4U PIR 120x60 cm dikte 80, cm tg R360., Soort materiaal: PIR Polyisocyanuraat Beoogd gebruik: ZoldervloerenSpouwenPlat, dak Materiaal: Kunststof. Het PIR isolatiemateriaal van Utherm4U is uitermate geschikt voor de isolatie van je renovatieproject en nieuwbouw.
Wat is het verschil tussen PUR en PIR.
Home EPB nieuws EPB nieuws Wat is het verschil tussen PUR en PIR? Wat is het verschil tussen PUR en PIR? Wat is het verschil tussen PUR en PIR? PUR of polyurethaan is een kunststofschuim, gemaakt op basis van isocyanaat en alcohol.

Contacteer ons