Op zoek naar imac?

imac
Apple iMac Informatica Fnac.be.
Apple iMac with Retina 4K display Alles-in-één Core i5 3 GHz RAM 8 GB SSD 256 GB Radeon Pro 560X GigE WLAN: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2 macOS Catalina 10.15 monitor: LED 21.5" 4096 x 2304 4K toetsenbord: Frans. PC zonder scherm nbsp Apple.
https://www.hulpstation.nl/windows/computerhulp/
Splinternieuwe 24-inch iMac verschijnt mogelijk eind 2020 appletips.
Dit houdt in dat de schermranden smaller worden, maar de afmetingen van de iMac wellicht min of meer gelijk blijven. De kans is groot dat Apple een 24-inch iMac op de markt brengt ter vervanging voor het 215-inch, model en dat de 27-inch iMac iets kleiner wordt, maar de schermafmeting behouden blijft.
Apple vernieuwt 27 inch iMac met betere webcam en nieuwe Intel-processoren Apple iHLN HLN.
De kleinere 215, inch iMac zal vanaf nu standaard met een SSD komen. Die is te koop vanaf 1299 euro. Ook stopt Apple zijn T2-beveiligingschip in de vernieuwde iMac. Die wordt gebruikt voor encryptie van de opslag en voor beeldoptimalisatie van de webcam.
iMac kopen?
Koop de iMac nu bij YourMacStore voor een scherpe prijs en gratis verzending! Ook is het mogelijk om je nieuwe iMac helemaal naar wens samen te stellen. Kies jij voor een snellere processor of voor meer geheugen? Ook op deze modellen geven we veel korting.
Kies voor een refurbished iMac tot wel 70% goedkoper.
De Refurbished iMacs die we in België aanbieden zijn voorzien van een Azerty toetsenbord en muis. Je geniet bovendien van 2 jaar garantie op een Refurbished iMac. Sorteer op Positie. Van laag naar hoog sorteren. Apple iMac 27" L13 2K I5 3.4 16GB 500SSD Refurbished 5.
iMac 27-inch kopen Amac.
Voordelen van het kopen van een iMac 27-inch. iMac 27-inch met Retina 5K-Retina display is een superieure desktop computer. Werken was nog nooit zo prettig, want door toepassing van allerlei geavanceerde technieken is de kleurenweergave en het contrast van deze iMac nog beter dan voorheen.
Koop je Apple iMac bij Krëfel.
En alles komt tot leven op het meest heldere en kleurrijke Retina-display op een iMac tot nog toe. Dus werken op een iMac blijft een schitterend idee. Advies: Weet je nog niet goed welk type computer je wil of nodig hebt? Gebruik onze productadviseur en vind in enkele stappen je ideale computer! Op zoek naar een ander Apple product?
Apple vernieuwt 27 inch iMac met betere webcam en nieuwe Intel-processoren Apple hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Facebook.
Het is mogelijk om de iMac te configureren met maximaal 128GB DDR4 RAM-geheugen. Bij de vorige 27 inch iMac was het maximale aantal cores acht en was er plek voor maximaal 64GB ram. Hoe big tech-bedrijven de grote winnaars werden van lockdown.

Contacteer ons