Resultaten voor accountancy

accountancy
Home VDV consultants. Facebook. LinkedIn.
Geniet van ons advies en krijg degelijke ondersteuning, zodat u zich als ondernemer kunt concentreren op uw core business en de uitbouw van uw vermogen. Focust u zich op uw core business, dan steken wij onze energie in de formaliteiten.
Accountancy-Fiscaliteit Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Brusselstraat 45, 2018 ANTWERPEN. T 32 3 613 13 13. Onderzoek en expertise. Afstudeerrichting van professionele bachelor Bedrijfsmanagement. Cijfers leren analyseren en interpreteren, daar begint het allemaal mee. Je leert de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden. Casussen en projecten, seminaries, gastlezingen en je stage zorgen ervoor dat je de bedrijfswereld steeds beter leert kennen. Verschillende vakken volg je in kleine groepen. Dankzij gespreide evaluaties en examens kom je nooit voor grote verrassingen te staan. Je docenten hebben ervaring in het bedrijfsleven. Een opleiding Accountancy opent heel wat deuren, je kan meteen aan de slag als business coach, accountant, tax consultant, financial controller, fiscalist.
Accountancy-fiscaliteit Hogeschool Gent.
Je verwerft een pak vrijstellingen voor het toelatingsexamen voor het beschermd beroep van accountant en/of belastingconsulent: maar liefst 23 van de 25 opleidingsinhouden uit het toelatingsexamen tot de stage voor accountant. Voor het toelatingsexamen tot de stage voor belastingconsulent ben je zelfs volledig vrijgesteld.
Bert Plantagie Design Meubels Eijerkamp Wonen.
Zo tekende Roderick Vos het unieke RePly stoeltje, welke direct werd opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Arts and Design in New York. Zijn recente ontwerpen voor Bert Plantagie zijn de stijlvolle tafel Float, de strakke bank Jigsaw en de familiebank Monty.
Workshops accountancy VDAB.
Individueel leertraject Upgrade accountancy skills. Ben je ingeschreven als werkzoekende bij VDAB, dan kan je een individueel leertraject Upgrade accountancy skills volgen binnen het domein accountancy. VDAB stippelt samen met jou een leertraject uit dat rekening houdt met je studies, ervaring, voorkennis en persoonlijkheid.
Debruyne Accountancy Boekhoudkantoor Houthulst Uw partner in boekhouding, fiscaliteit, vennootschappen en BTW.
Debruyne Accountancy is opgericht door Debruyne Nancy. De activiteiten richten zich tot vennootschappen, eenmanszaken, vrije beroepen, vzws en particulieren. Wenst u meer informatie over onze diensten? Klik dan op onderstaande link. Uw boekhouding online opvolgen? Ons uniek klantenportaal is de oplossing!
Opleiding Bedrijfsmanagement Accountancy-Fiscaliteit AP Hogeschool.
Of hoe denk je dat de winkelrekken elke dag opnieuw gevuld raken met producten uit verre landen of exotisch fruit uit Hawaï? De haven van Antwerpen is één van de grootste havens van Europa en is een logistieke draaischijf in de wereldwijde handel.
Accountancy Tax IAB.
Accountancy Kava.
Neem hiervoor eerst contact met een medewerker van Accountancy Kava. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief. Op regelmatige tijdstippen publiceert Accountancy Kava een korte nieuwsbrief met actualiteiten, algemene interessante weetjes voor de apotheker of de medische en paramedische beroepen in het algemeen.

Contacteer ons